Winterleden

Voor de tennisliefhebbers (leden en niet-leden van TC de Kikkers) die vanaf oktober niet willen afkicken hebben wij een hele mooie aanbieding:

Een winterabonnement voor slechts € 50,00 (jeugd: €40)

Hoe het werkt?

 • Met dit abonnement kan je 7 dagen per week in de winter buiten tennissen van 1 oktober tot en met 31 maart, tussen 9.00 en 23.00 uur. 
  Aanmelden voor winterlidmaatschap klik hier!
 • Er kan alleen worden gespeeld op de 5 all-weather banen. De gravel banen zijn er nog alleen voor de najaarscompetitie. Daarom worden de netten zo snel mogelijk weggehaald om de kwaliteit van het gravel te behouden.
 • Voor het winterlidmaatschap geldt automatische verlenging. Meld je per seizoen tijdig af en aan via de link: Afmelden als winterlid klik hier!
 • Voor niet-kikkerleden geldt dat zij wel lid moeten zijn van de KNLTB (met bijbehorende KNLTB-pas). Niet-kikkerleden die een winterabonnement bij ons hebben afgesloten, krijgen bericht wanneer hun pas bij de bar klaar ligt.
 • Kikkerleden die in de winter willen lessen bij TennisNed dienen hiervoor ook een winterabonnement af te sluiten!
 • Het komt voor dat een aantal van jullie de pas vergeten en toch de baan opgaan. Dat kan tot discussie leiden en dat is zonde. Neem je pas altijd mee en mocht je de pas toch vergeten zijn, meldt dit dan bij de bar. Zij registreren je naam en je kan een tijdelijke pas meenemen. Er zijn maar een paar tijdelijke passen, dus dit is echt een noodoplossing.
 • De registratie is er ook voor om te controleren dat alleen de winterleden de baan opgaan. Als jullie willen spelen met een niet-winterlid, dan kan een introducee pas worden gekocht voor 10 euro.
 • Mochten jullie problemen hebben met jullie winterpas, bijvoorbeeld het afhangen lukt niet, meldt dit dan via winterbuitenlid@tcdekikkers.nl ( Dit adres niet gebruiken voor aan- en afmelden! ) en dan zoeken we naar een oplossing. Als er andere vragen zijn of opmerkingen, horen we het ook graag via dit emailadres.
 • Winterleden kunnen meedoen met de winterladder, dit is voor het enkelspel en dubbelspel. De ladder is in 2017 begonnen en steeds meer leden sluiten zich aan. Je kan de ‘clubladder’ app downloaden en zoeken naar onze club. Lees meer op deze website [ Klik hier voor meer clubladder info ]

Er zijn maximaal 250 winterabonnementen beschikbaar. Maak gebruik van deze mooie aanbieding en schrijf je snel in want VOL = VOL!

Voor nadere informatie winterbuitenlid@tcdekikkers.nl.