Trainers en tennislessen bij TC De Kikkers

Als recreant kun je bij TC De Kikkers in Nieuw Vennep terecht voor tennislessen in groepsverband of privé. TC De Kikkers werkt uitsluitend met professionele tennistrainers die tennisles geven op ieder niveau voor jong en oud. De tennislessen op de vereniging worden verzorgd door I’M Tennis, een samenwerkingsverband waarbij onze tennisschool Tennisned zich heeft aangesloten.

Jeugd

In de contributie van de jeugd zijn de zomerlessen (1 uur per week gedurende 18 weken in een groep van 8 kinderen) inbegrepen, je dient je echter nog wel in te schrijven voor de lessen via deze link. De lessen zijn in de periode april-september met uitzondering van de schoolvakanties.

In de winter wordt er gedurende 21 lesweken binnen getraind in de naastgelegen Kikkerhal. Kinderen kunnen zich hiervoor opgeven via deze link. De tarieven voor de winterlessen staan op deze pagina.

Zowel in de zomer als in de winter is het ook mogelijk om in kleinere groepen te trainen of een extra les te volgen. De tarieven hiervoor tref je aan onder het kopje ‘Lesgelden jeugd’.  

Senioren

In de zomer wordt er buiten getraind in groepen van maximaal 4 personen. Uiteraard is het ook mogelijk om alleen of met twee of drie personen te trainen. De trainingsvormen en tarieven tref je aan op deze pagina. Daar kun je je ook opgeven voor de lessen.

In de winter is het mogelijk om binnen in de hal of buiten op de all weather banen te trainen. De trainingsvormen en tarieven tref je aan op deze pagina. Daar kun je je ook opgeven voor de lessen.

De trainers

De trainersstaf bestaat op dit moment uit de volgende gediplomeerde en ervaren leraren:

 


Kay de Koker (coördinator voor de jeugd)

Mijn naam is Kay de Koker. Ik ben op dit moment 23 jaar jong, en woon in het mooie dorp Nieuw-Vennep. Ik ben in bezit van de KNLTB A+B licentie. Ik heb dit gehaald op het CIOS in Haarlem tijdens mijn opleiding. Sinds 2019 geef ik fulltime tennisles bij TC De Kikkers. Buiten het lesgeven speel ik zelf ook wedstrijden als ik fit ben. Speelsterkte 2-3. Komend voorjaar ga ik zaterdag top klasse spelen en zondag 2e klasse heren. 

Lesgeef ervaring: Tennisschool Bas Klijn in Hoofddorp. Stage gelopen in Duitsland/Zwitserland bij Tim de Heer. Stage gelopen bij Laurette en Paul van de Knaap op het CIOS. 4 jaar lesgeef ervaring bij Tennisschool Tennisned en I’m Tennis.

Mobiel: 06-57581791

E-mail: kay_dekoker@hotmail.com

 


Michael Rusman (coördinator voor de senioren)

Mijn naam is Michael Rusman, ik geef al weer 8 jaar fulltime les op het mooie park van TC De kikkers. Mijn leeftijd is 38 jaar. Ik ben in bezit van KNLTB A licentie. Gediplomeerd Tenniskids leraar. Mijn speelsterkte is 2/2 en ik speel met veel plezier in het zaterdag topklasse team. 

Lesgeef ervaring: Tv Langeraar, ABN AMRO te Amsterdam en Arnolduspark.

Mobiel: 06-45254944

E-mail: michael_rusman@hotmail.com

 

 


Philip ten Hamm

Mijn naam is Philip ten Hamm, ik ben tennisleraar bij Tennis organisatie Sportned. Mijn leeftijd is 39 jaar en ik woon in Haarlem. Ik ben in het bezit van KNLTB A+B licentie. Gediplomeerd Tenniskids Leraar. Speelsterkte 3/3.

Lesgeef ervaring: Popeye Goldstar te Amsterdam, TC Laren te Laren, ABN AMRO te Amsterdam, Den Doorn te Den Doorn, ’t Goy te Houten en

Arnolduspark te Hoofddorp (hoofdtrainer).

 

Mobiel: 06-18301756

E-mail: Philip@tennisned.nl

 


Frank Harrak

Mijn naam is Frank Harrak, Ik ben eigenaar van Tennis organisatie Tennisned en geef parttime les. Mijn leeftijd is 43 jaar en ik woon in Reeuwijk. Ik ben in het bezit van KNLTB A+B licentie.  Gediplomeerd Tenniskids Leraar.   Speelsterkte 3/3. Met veel plezier ben ik ook lid van TC de Kikkers en draag mijn steentje graag bij met Heren 1 op zondag.

Lesgeef ervaring: Tennisschool Approach te Enschede, Nick Bollettieri Tennis Academy USA, TS Bart van Beveren te München, TC Kirchdorf ad Krems te Oostenrijk en bij veel verenigingen binnen onze Tennisschool.

 

Mobiel: 06-41536659

E-Mail: frank@tennisned.nl