De Winter ladder competitie komt er aan, ENKEL + DUBBEL spel

Afgelopen winter is de ladder app geïntroduceerd met daaraan gekoppeld een winter ladder competitie in het enkelspel voor zowel de heren als de dames. In de winter hebben 24 leden tot het einde van het seizoen in de ladder competitie meegedaan en zij hebben in totaal 106 wedstrijden gespeeld. De winterladder werd erg goed ontvangen en in clubblad nr. 2 hebben jullie de positieve reacties van enkele leden kunnen lezen.

Ook de zomerladder werd goed ontvangen. Nog enkele weken kunnen de teams strijden om een plekje omhoop op de ladder. 34 teams doen mee deze zomer.  

Daarom dit winterseizoen weer een ladder competitie. Naast de competitie voor het ENKEL spel, wil de club deze winter ook graag starten met een ladder voor het DUBBEL spel. Voor het dubbelspel speel je met een vaste partner, en je speelt gemiddeld 1 keer in de twee weken op het tijdstip dat je afspreekt met de tegenpartij, wel zo makkelijk. Wil je een keer overslaan? Dat kan ook, de app regelt alles.

Voor de winterladders dien je in het bezit te zijn van een winterlidmaatschap van 50 euro. Dit winterlidmaatschap kan je aanvragen via winterbuitenlid@tcdekikkers.nl

Je kan je aanmelden voor de winterladder door de app te downloaden die ‘clubladder’ wordt genoemd. Het clubladder logo is in dit artikel opgenomen. Binnen de clubladder kan je vervolgens zoeken naar ‘De Kikkers’ en de ladder variant aanklikken die voor jou van toepassing is (ENKEL en/of DUBBEL). Je kan je uiteraard aanmelden voor beide ladders. Heb je vragen? Schrijf een berichtje naar winterbuitenlid@tcdekikkers.nl

Tot op de winterbaan voor een lekker potje tennis in de frisse buitenlucht!

Groeten, Sanne