Wintercompetitie 2019-2020

Op 6 oktober is de Wintercompetitie van start gegaan. De laatste speeldag is 29 maart 2020. In principe speelt iedereen 7 keer in een periode van 6 maanden.

De gehele competitie bestaat uit in totaal 15 poules:

  • Damesdubbel 6 poules 
  • Herendubbel 4 poules
  • Gemengd dubbel 5 poules

De indeling is terug te vinden op Toernooi.nl.

Inhaalbanen (zie onderaan deze pagina)
Je vindt hier het schema met de banen die beschikbaar zijn voor inhaalwedstrijden. Wil je gebruik maken van één van de inhaalbanen, stuur dan een mail naar Wintercompetitietcdekikkers@gmail.com met daarin de nieuwe datum, de poule waarin je speelt en de wedstrijd die je wilt verplaatsen. Dan reserveren we de baan voor je. Controleer dus altijd bij ons of de baan nog beschikbaar is. We zullen periodiek een nieuwe versie plaatsen.

Het team dat niet verhinderd was op de oorspronkelijke speeldatum, mag de baan op dat moment gebruiken.

Contactgegevens (zie onderaan deze pagina).
Een lijst met contactgegevens van alle spelers (die hier geen bezwaar tegen hebben geuit) is te vinden onderaan deze pagina. Het bestand is beveiligd met een wachtwoord i.v.m. privacy wetgeving. Alle deelnemers hebben het wachtwoord ontvangen per mail. Als er nog deelnemers bijkomen zullen we de lijst verder aanvullen.

Uitslagen
Dankzij het programmeerwerk van Tom hebben we de beschikking over een online omgeving waarin jullie de uitslagen van je wedstrijden kunnen vastleggen: https://wintertennis.tcdekikkers.nl/

Je kunt deze pagina bereiken door bovenstaand adres in te toetsen in je webbrowser, maar ook door de knop bovenaan deze pagina of bovenin het menu aan de linkerkant van deze site. Of scan met je mobiel de QR-code die (op zondagen) op de kaartjes op tafel en op de posters aan de deur staat.

Je komt dan direct op in een formulier terecht waarin alle benodigde gegevens ingevuld kunne worden. Na het verzenden van het formulier, is de uitslag voor ons direct zichtbaar. Die moeten we dan nog wel verwerken, dus je ziet deze niet meteen terug op Toernooi.nl.

HET ONLINE FORMULIER IS DE ENIGE MANIER WAAROP UITSLAGEN DOORGEGEGEVEN KUNNEN WORDEN.
Het formulier is zowel op de computer als op je mobiel beschikbaar.

Deelnemerslijst 2019-2020

Inhaalschema 2019-2020

Reglement Wintercompetitie