Wintercompetitie 2018-2019

Wintercompetitie 2018-2019 – Mededelingen.


De wintercompetitie is ingedeeld en dankzij Wendy Stut zijn ook alle wedstrijden ingepland. We hebben het minder deelnemers als vorig jaar. We gaan 420 partijen spelen in 15 verschillende poules. De gehele competitie is nu op Internet te bekijken.

Klik hier om naar toernooi.nl te gaan waar je alles kunt bekijken. Klik hier Naar toernooi.nl

Even paar belangrijke mededelingen.
A. Ik heb nog een open plaats.
1. DDB 1 koppel 7/ 8

B. Mededelingen.
Houd de website even goed in de gaten voor als ik nieuwe koppels heb of dat er andere mutaties zijn. Dat is altijd de eerste paar weken.

C. Deelnemerslijst.
Die is voor als je door onvoorziene omstandigheden niet kunt spelen. In de lijst staan de namen en telefoonnummers en emailadressen van alle deelnemers. Om privacy redenen is deze lijst beveiligd met een wachtwoord. Het wachtwoord is gemaild. Denk eraan dat je de tegenstanders waarschuwt en probeert een afspraak te maken voor een nieuwe wedstrijd. Op de website staat nu ook het inhaalbanen-schema. Kies een baan uit in overleg met elkaar en mail die naar mij en ik blokkeer hem. De inhaalbaan is gratis. 

D. Wedstrijd briefjes.
Vul na elke wedstrijd een uitslagenbriefje in en deponeer die in de witte brievenbus in de kleedkamer beneden in de hal. Vul het briefje duidelijk in de DDA1-DDA4 vooral het niet goed invullen van de koppel/Poule codes kost mij heel veel vrije tijd.  Hebben je tegenstanders afgezegd dan is die baan voor jullie vul dan ook een wedstrijdbriefje in met de uitslag dat jullie gewonnen hebben met 5-0 5-0. Later na de inhaalpartij vul je weer een nieuw briefje in en pas ik de oude uitslag aan.

Blijft mij jullie allemaal een heel sportieve en vooral gezellige Wintercompetitie toe te wensen.

Met vriendelijke groet Harrie Denkers

Inhaalbanen schema.
Zoek samen met de tegenstanders een vrije baan uit en mail die naar mij om die te reserveren
[ Inhaalbanen schema ]

Deelnemerslijst.
Via onderstaande link kun je de deelnemerslijst bekijken. Deze is in PDF-formaat.
[ klik hier voor de deelnemerslijst ]

Welke baan speel ik en wie spelen er nog meer!
Op de ingangsdeur van de hal hangt het baan schema Je kunt ook van te voren vanaf thuis kijken op de website zie link hieronder. In de deze lijst zie je steeds 4 wedstrijden in een tijd-blok staan. De eerste in het blok is baan 1 en de tweede Baan 2 enz enz.
Klik eerst op de gewenste datum.
[ Klik hier om te kijken ]

Wat is de stand in mijn poule?
Waar en hoe kan ik zien wat de stand is in de poule waarin ik speel. elke dinsdag haal ik de uitslagen op en probeer die voor donderdag te verwerken.
[ Klik hier voor de snelle link ]
Klik op de poule waarin je speelt. Je ziet dan alle te spelen wedstrijden en de uitslagen met de stand.

Wintercompetitie reglement
Onder de knop het reglement.
Belangrijkste regels is dat het helder sportieve gezonde verstand zal zegevieren..
[ Klik hier voor de snelle link ]