Winnaars van de winter ladder competitie
Deze winter is de ladder app geïntroduceerd met daaraan gekoppeld een winter ladder competitie in het enkelspel voor zowel de heren als de dames. We begonnen de winter ladder met circa 32 aanmeldingen maar door tijdgebrek zijn een paar leden afgevallen. Uiteindelijk hebben 24 leden tot het einde van het seizoen in de ladder competitie meegedaan en zij hebben in totaal 106 wedstrijden gespeeld. Hieruit zijn de volgende winnaars naar voren gekomen:
Bij de heren zijn op plaats 1 t/m 3 geëindigd:
1) Ron Banen
2) Paul de Groot
3) Marko Koppendraaier

En bij de dames:
1) Anita Olijerhoek:
2) Marije de Gier
3) Elles Meinster

Proficiat dames en heren!!

En ook is een compliment zeker op zijn plaats voor Diana van Diest. Zij heeft maar liefst 10 wedstrijden gespeeld!

We hebben de winnaars hun reactie gevraagd over hun ervaring met de winter ladder en de bijbehorende app.
Anita gaf aan: “Dit is het tweede jaar dat ik winterlid was en door de winterladder heb ik veel meer getennist dan vorig jaar. Het was ontzettend leuk om mee te doen. Leuke en spannende wedstrijden gespeeld en hierdoor ook andere tennisleden ontmoet waarmee ik nu af en toe afspreek. Bij de volgende winterladder ben ik weer van de partij”.

Ron vond het een aangename variatie op het winter abonnement: “Het was gezellig met andere leden een kleine interne competitie spelen. Ondanks de harde wind en het slechte weer kon ik in december toch een aantal partijen spelen. Het is leuk omdat je tegen andere spelers speelt dan je gewend bent. Ook leuk is de combinatie met de dames. Gezellig en leerzaam. Ieder heeft toch weer een andere speelwijze. Bij deze roep ik een ieder op komend winterseizoen weer mee te doen. Voor diegene die niet hebben meegedaan: gewoon doen, het is leuk. Ik heb mij al ingeschreven voor de dubbel ladder in de zomer, uitkijkende naar de partijen die komen gaan. Bedankt voor het opzetten van deze ladder. Echt een aanrader”.

Paul gaf aan dat hij ondanks de zon, regen, onweer, sneeuw en ijs echt heeft genoten van deze winterladder: “het waren gezellige partijen en dan was ik ook nog als 2e geëindigd. De clubladder app was geweldig en het gebruik ervan is niet moeilijk”.

Het is ontzettend leuk dat we zoveel deelnemers hadden in dit eerste seizoen. Iedereen veel dank voor het meedoen.

En uiteraard starten we ook een ladder competitie in de zomer, een HD, GD en DD. In clubblad nr 1 was hier al de nodige informatie over te vinden en in clubblad nr. 2 nog een artikel hierover. Het is zeker leuk om mee te doen en de eerste inschrijvingen zijn al binnen, dus hopelijk zien we elkaar tijdens de zomer ladder.
Groeten, Sanne