Trainers en lessen bij T.C. De Kikkers

Natuurlijk kan je bij T.C. De Kikkers ook leren tennissen of je vaardigheden bij spijkeren. In de contributie van de jeugd zijn de zomerlessen inbegrepen, je hoeft je dus naast het lidmaatschap niet meer in te schrijven voor lessen. Dit wordt automatisch geregeld. Een jeugdlid krijgt in de zomer van een trainer van onze tennisschool (18 lessen). De lessen zijn in de periode april-september met uitzondering van de schoolvakanties. In de winter kunnen de kinderen zich inschrijven voor lessen in de naastgelegen Kikkerhal en wordt een bijdrage gevraagd. Mensen van 18 jaar en ouder kunnen zich natuurlijk ook opgeven voor lessen. De trainersstaf bestaat op dit moment uit de volgende gediplomeerde en ervaren leraren:

De tennislessen op de vereniging worden verzorgd door I’M Tennis, de samenwerking waarbij Tennisned zich heeft aangesloten

Meer informatie over de verschillende lesvormen en de kosten kunt u vinden op de volgende pagina ‘Trainingsvormen’ (en dan in ‘Trainingsvormen’ de link naar: https://www.imtennis.nl/organisatie/tc-de-kikkers?tab=Trainingsvormen )

Je kunt je inschrijven zowel junioren als senioren voor tennisles door op deze link te klikken.
Ik wil tennisles


Philip ten Hamm (Hoofdtrainer)

Philip ten HammIk zal me voorstellen: Mijn naam is Philip ten Hamm, ik ben tennisleraar bij Tennis organisatie Sportned. Mijn leeftijd is 34 jaar en ik woon in Haarlem.
Ik ben in het bezit van KNLTB A+B licentie. Gediplomeerd Tenniskids Leraar. Speelsterkte 3,3

Lesgeef ervaring: Popeye Goldstar te Amsterdam,
TC Laren te Laren, ABN Ambro te Amsterdam,
Den Doorn te Den Doorn, ’t Goy te Houten en
Arnolduspark te Hoofddorp (hoofdtrainer)

Contact:
(Het liefst per e-mail. De telefoon graag alleen voor dringende zaken)

GSM: 06-18301756
E-mail: Philip@tennisned.nl


Michael Rusman

Michael RusmanIk zal me voorstellen: Mijn naam is Michael Rusman, ik ben tennisleraar bij Tennis organisatie Sportned. Mijn leeftijd 32 jaar en ik woon in Nieuw-Vennep. KNLTB A trainers licentie. Gediplomeerd Tenniskids leraar. Speelsterkte 2/2 .
Lesgeef ervaring: Tv Langeraar, ABN AMRO te Amsterdam en op het Arnolduspark als hoofdtrainer

GSM: 06-45254944
(De telefoon graag alleen voor dringende zaken)
E-mail: Michael@tennisned.nlPeter Kok

Peter Kok

Ik zal me voorstellen: Mijn naam is Peter Kok, ik ben parttime tennisleraar bij Tennis organisatie Sportned. Mijn leeftijd is 55 jaar en ik woon in Nieuw-Vennep.
KNLTB tennisleraar 3 licentie. Gediplomeerd Tenniskids leraar. Speelsterkte 4/3 .

Op jongere leeftijd heb ik er niet voor gekozen om van het trainersvak mijn beroep te maken. Echter bleek dat mijn rol als “invaltrainer” mij zoveel plezier gaf dat ik inmiddels de opleiding tot tennisleraar heb doorlopen en met goed gevolg heb afgerond. Mijn fulltime baan als systeembeheerder combineer ik met het tennisleraarschap.

Graag ga ik met u aan de slag om uw tennisvaardigheden te verbeteren!

GSM: 06-50245259
E-mail: p.c.m.kok@ziggo.nl 


Frank Harrak

FH

 Ik zal me voorstellen: Mijn naam is Frank Harrak, Ik ben eigenaar van Tennis organisatie Sportned. Mijn leeftijd is 38 jaar en ik woon in Reeuwijk. Ik ben uw aanspreekpunt binnen onze organisatie.  Ik ben in het bezit van KNLTB A+B licentie.  Gediplomeerd Tenniskids Leraar.   Speelsterkte 3/3

Lesgeef ervaring: Tennisschool Approach te Enschede, Nick Bollettieri Tennis Academy USA, TS Bart van Beveren te München, Sportned bij ca 10 verenigingen.

Contact:
(Het liefst per e-mail. De telefoon graag alleen voor dringende zaken)

GSM:   06-41536659
E-Mail: frank@tennisned.nl