We hebben van de KNLTB toestemming om ons  24e BOEKUWZENDING.COMKikkers Open 2020 te organiseren. Yes maar dat is al over 3 weken zal je denken. Ja, dat klopt het wordt een hele boeiende uitdaging en ik heb, zo zei Marc van Staveren, een fantastisch team achter mij staan dus het gaat zeker lukken.

Het Veteranen toernooi gaat niet gespeeld worden dit jaar. Het Kikkers Open gaat wel gespeeld worden. We gaan/willen op de werkdagen om 16.00 uur beginnen met de wedstrijden. Ja, gekke tijd, maar met al die thuiswerkers moet het zeker lukken om ook voor dit tijdstip spelers te krijgen en dus te laten spelen. Hoe flexibeler jullie spelers zijn des te meer deelnemers en deelneemsters kunnen we mee laten doen. 

Houd de website en de KNLTB-app in de gaten voor meer nieuws. Wat je natuurlijk eerst snel zelf moet doen is inschrijven. Het zal wel even wennen zijn voor de altijd bijna te laat inschrijvers maar jullie moeten toch echt snel zijn want de inschrijving sluit op zondag 12 juli 2020 om 23:59 (GMT +02:00). En inschrijven kan vanaf nu al via de onderstaande link.

Inschrijven voor het Boekuwzending.com Kikkers Open 2020

Met vriendelijke sportieve groeten
Marc van Staveren en zijn team