Sport 2000 Rob van der Geest & Tennisclub de Kikkers
gaan beide uit van de beste service


Nieuw-Vennep- Sport 2000 Rob van der Geest heeft zich vrijdag officieel als hoofdsponsor aan tennisclub de Kikkers verbonden. De sportwinkel met vestigingen in Nieuw-Vennep, Roelofarendsveen en ‘s-Gravenzande gaat met de Vennepse club als hoofdsponsor een verbintenis voor drie seizoenen aan. 

De jeugd heeft de toekomst

Daar is Rob van der Geest (eigenaar Sport 2000) zich zeer van bewust: Vandaar ook dat zij tijdens de Jeugdclubkampioenschappen in juni op donderdag 28 juni, een clinic aanbieden met niemand minder dan voormalig proftennisser Sjeng Schalken.

Sport 2000 Rob van der Geest is sinds 1929 al gespecialiseerd in onder andere tennis. Van tenniskleding tot tassen en van de perfecte schoen tot het bespannen van rackets. Alle producten die in de winkel worden aangeboden, zijn ook online te bestellen via de gespecialiseerde webshop [www.tennis-geest.nl].  Voor een gedegen advies kun je het beste even langskomen in de winkel op de eerste etage van winkelcentrum de Symfonie.

Namens Tennisclub de Kikkers heeft Ed Walkier het voorrecht om samen met Roy van der Geest (zoon van) de sponsorovereenkomst officieel te ondertekenen. Ed: “ Wij zijn blij met het vertrouwen van Sport 2000 Rob van der Geest en erg gelukkig met de overeenkomst, waarbij de jeugd van de kers op de taart mag genieten”.

Van der Geest: “Wij zijn zeer blij dat we de komende drie jaar hoofdsponsor zijn van Tennisclub de Kikkers. De vereniging heeft een groot aantal leden, met ruim voldoende vrijwilligers en staat bekend als sympathieke club. Samen gaan we voor de beste service!’’.

Website Sport 2000 Rob van der Geest