Ik wil ook zo’n brilletje!

Ongelofelijk

Ik schrijf regelmatig stukjes voor de nieuwsbrieven en de website en vraag daarin soms ook om een reactie. Het resultaat is bijna altijd nihil of een stuk minder dan gehoopt. In de afgelopen nieuwsbrief plaatste ik een verkeerd stukje tekst of beter een stukje tekst dat te ruim geïnterpreteerd kon worden. Vier gravel banen zouden tot 1 december toegankelijk zijn voor de najaarscompetitie en de tennislessen.

Alleen als je met een heel minimalistisch brilletje de tekst bekijkt dan zou je met heeeeeel veel fantasie kunnen lezen dat alle leden nog gebruik kunnen maken van die 4 buiten banen. Nu blijkt ineens dat heel veel mensen het hebben gelezen met dat voornoemde brilletje.

Welnu voor alle duidelijkheid!
Alleen de najaarscompetitie spelers kunnen deze banen gebruiken en dan ook nog eens alleen om hun wedstrijden te spelen en als ze daarop zijn ingedeeld. Buiten vrijspelen kan alleen tussen 1 oktober 2018 en 31 maart 2019 op de all weather banen als je in het bezit bent van een winterabonnement.  Ook de lessen worden gegeven op de all weather banen. 

Met vriendelijke groet  Harrie Moskofiets
Juridisch medewerker van de TCK