Nieuwsbrief algemeen

kermitHartelijk welkom op de Nieuwsbrief pagina. 

Regelmatig, als dat nodig is, ontvangen de abonnees een nieuwsbrief van de Tennisclub. Deze nieuwsbrieven vertellen u wat over het eerst volgende evenement of doen een oproep voor vrijwilligers, of vertellen u wat over ontwikkelingen op onze club enz enz. Kortom gewoon nieuwtjes. De nieuwsbrief is geen vervanging voor ons prachtige clubblad maar een toevoeging. Met behulp van de nieuwsbrief kan de club heel snel de leden bereiken.

Vanaf vandaag is het nieuwe geautomatiseerde abonnee systeem in werking gezet op onze website. Via de ledenadministratie zijn van alle leden de voornaam, achternaam en het emailadres gekregen en geīmporteerd. Elk lid is ingedeeld in zijn/haar lidmaatschaps-categorie zoals senior, junior, 55plus enz enz. Dit is een eenmalig import aktie geweest. Nu kunt u zelf bepalen of u onze nieuwsbrief wilt ontvangen of niet.

Ontvangt u nog geen nieuwsbrief dan kunt u zich via de website aanmelden. Wilt u geen nieuwsbrieven meer ontvangen dan kunt u zich via de afmeld [unsubscribe]  link afmelden. U wordt dan automatisch uit de abonnee administratie verwijderd.  Wil je de nieuwsbrief weer ontvangen dan meld je je gewoon weer aan. Iedereen die nu lid wordt van de b-vereniging moet zich zelf aanmelden en/of afmelden voor de nieuwsbrief. Het abonnee systeem is losgekoppeld van de ledenadministratie. Dat scheel de ledenadministratie en de webmaster heel veel import en export tijd.

Via de website kun je ook atlijd de meest recente nieuwsbrief bekijken.

Aanmeldingsformulier voor onze nieuwsbrief. Vul je gegevens in en geef ook aan tot welke categorie kikkers je hoort.