@Homepage only

Afgelopen woensdag 1 november is het nieuwe afhangbord geplaatst bij TC De Kikkers. Het oude afhangbord inclusief de bijbehorende computer is meegenomen door de KNLTB en de nieuwe op dezelfde plek opgehangen. Je ziet direct dat er een nieuw en groter scherm hangt en de kaartlezer waar je je pas moet doorhalen is nu aan de rechterzijkant van het scherm geplaatst. Het grotere scherm is mede bedoeld om later advertenties te kunnen plaatsen.

Op dit moment zijn alle winterleden geactiveerd binnen het systeem en die kunnen dus afhangen op de 5 All Weather banen. De gravelbanen zijn geblokkeerd en kunnen en mogen niet gebruikt worden. Het verzoek aan de winterleden is ook om dat ook te doen. Alleen op deze wijze kunnen wij controleren of echte winterleden aan het spelen zijn. Spelers die niet hebben afgehangen hebben dus, met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid, geen winterabonnement. Houd er rekening mee dat je daarop aangesproken kunt worden. Wordt dan niet direct boos maar besef dat het je eigen schuld is dat je als verdachte wordt aangesproken. Dat reden hiervoor is enkel en alleen omdat jij/jullie niet hebben afgehangen.  Simpel toch.

Let op: De tijdelijke passen werken nog niet en je moet daarvoor de knop Introducé
Vanaf 1-12-2017 of eerder worden deze introduce pasjes wel ondersteund. We zijn op de achtergrond nog druk bezig met het aftunen van het systeem.
Er kan zich af en toe nog wel een probleempje (kinderziektes) voordoen geef dat dan per email (mail@harriedenkers.nl) door aan ondergetekende en we gaan het probleem snel oplossen.

Het nieuwe afhangbord werkt eigenlijk op dezelfde wijze als de oude. 
1. Activeer het scherm door met je vinger op de knop op het scherm te drukken
2. Geef aan dat je wilt afhangen
3. Haal je pasje erdoor
4. Selecteer je medespeler(s) afbeeldingen of met pasje(s)
5. Kies de baan en bevestig de keuze.

Klik hier of op de afbeelding hiernaast om naar de website van afhangbord te gaan en zo uitleg te krijgen over de werking en ook om het demofilmpje te kunnen bekijken

Met vriendelijke groet,
Harrie Denkers