TC De Kikkers Nieuwsbrief - februari 2017

 
kopje-tck-3
 

Inhoud nieuwsbrief:

  1. Herinnering ALV donderdagavond 
  2. Brief dankbaar en blij van Trudy en Ies de Vries
 
 

Herinnering Algemene Leden Vergadering a.s. donderdag

  stadsomroeper

Beste Kikkerleden,

Donderdag 23 maart is de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering (ALV) van TC De Kikkers. Ter voorbereiding op deze ALV heeft u bij de laatste Opkikker ook het boekje Algemene ledenvergadering  23 maart 2017 thuis ontvangen.

Omdat de bijlagen in dit ALV-boekje redelijk klein zijn afgedrukt, zijn deze bijlagen helaas zeer moeilijk te lezen. Daarom vindt u in deze mail het ALV-boekje in pdf-formaat zodat u ook de bijlagen goed kunt doornemen ter voorbereiding op de ALV. 
Klik hier voor het digitale ALV-boekje

We willen u nogmaals wijzen op het belang van uw aanwezigheid bij deze ALV. Dit is een mooi moment om zich te laten informeren over hoe het met onze mooie tennisclub gaat en om mee te beslissen over belangrijke zaken. Om deze besluiten te kunnen nemen is wel een minimale opkomst van 10% van de stemgerechtigde leden benodigd. Wanneer dit aantal niet wordt behaald kunnen er helaas geen besluiten genomen worden en zal een tweede vergadering ingepland moeten worden.

Dus komt allen naar de ALV van aankomende donderdag 23 maart. Of geef een machtiging af aan een stemgerechtigd lid bij u thuis wanneer u verhinderd bent. Verder willen wij u er nogmaals op attenderen dat u op de ALV ook uw stem kunt afgeven namens eventuele kinderen onder de 18 jaar die bij onze mooie tennisclub tennissen.

Wij gaan uit van een mooie opkomst en zien u graag donderdag 23 maart aanstaande om 19.30h. De vergadering kan dan starten om 20.00h.

Met vriendelijke groet,
Het bestuur van TC De Kikkers

 
 

Dankbaar en blij

 

Op zaterdag 11 februari jl. lig je plots ’s middags met een bebloed gezicht op baan 4 van de tennisbaan bij de ‘De Kikkers’ op de grond. In elkaar gezakt. Het gaat niet goed. Hartstilstand .

Gelukkig zijn er mensen, die heel snel en adequaat handelen. Rob Café, Ferry Jansen, Iris Riko-Boelé. Beademen, reanimeren. AED erbij. 112 is gebeld. Nog meer mensen, die helpen. De brandweer is in no time paraat. 2 ziekenauto’s. De politie.

En dan naar het ziekenhuis Kennemer Gasthuis Haarlem. De eerste 48 uur zijn heel kritiek. Dat heeft heel veel impact. Op je vrouw, op je kinderen, kleinkinderen. Emoties, veel emoties. Geschokt. Iedereen. Ook op de club, zo hoor ik later En dan kom je bij. Eerst wazig. Dan helder en helderder. Je ervaart de warme kring om je heen. Je geliefden. Godswonder.

Je lijf doet het weer. Je hoofd is helder. Je geheugen en concentratie is terug. Dankbaar en blij. Voor deze tweede kans. Het gaat op zich goed. Waardoor de hartstilstand is veroorzaakt is niet geheel duidelijk. Maandag 20 februari is er een LCD (een persoonlijke AED, tevens pacemaker) op de borstkas geïmplanteerd, die toekomstige problemen behoren op te lossen. Voorlopig 3 tot 6 maanden revalideren. Ik kom zeker weer tennissen. Wat mij en ook Trudy heeft getroffen is alle aandacht van de mensen om je heen. Ook vanuit onze club. Mensen, van wie je het soms helemaal niet verwacht. Zo maar. Hartverwarmend. We doen er toe.

Zo veel kaarten, mailtjes, telefoontjes, bezoekjes, bloemen. Een grote bos bloemen Allemaal mensen, die jouw kennen en die jij kent.. Zo veel. Zo’n club! We zijn er stil van. Ongelooflijk! Dank jullie wel
(Trudy en) Iez de Vries