Beste Kikker-leden,

Vanaf maandag 8 juni 2020 gaat de bar en het terras van TC De Kikkers haar deuren weer openen. Dagmar, Irene, Martina en de andere collega’s van Breakpoint heten u dan weer van harte welkom. En daarmee komt er nog meer gezelligheid en sfeer op ons mooie tennispark. De openstelling van de horeca gebeurt onder strikte voorwaarden, die zijn vastgelegd in bijgevoegd protocol. U wordt vriendelijk verzocht hier kennis van te nemen.

Vorige week vrijdag hebben wij van de gemeente toestemming gekregen om de bar en het terras weer te openen. Afgelopen dagen hebben wij nieuwe afspraken gemaakt met de pachter, omdat de oorspronkelijke (financiële) afspraken als gevolg van de Corona-crises niet meer realistisch waren. Vanaf maandag kunt u dus weer koffie, fris, bier en andere lekkernijen nuttigen op het terras of in de kantine. En we hebben er meteen mooi terrasweer bij besteld!

Met de openstelling van onze horeca worden ook de openingstijden van ons park verder versoepeld: doordeweeks kan er nu weer tot 23.00 uur getennist worden. Proost!

Met vriendelijke groet,
Edwin Beckers
Names het bestuur van TC De Kikkers

Lees- print kantine/terras protocol