Ledenadministratie

Vereniging > Lidmaatschap > Ledenadministratie

De ledenadministratie van TC De Kikkers wordt verzorgd door Hans van der Meulen. Correspondentie met de ledenadministratie vindt bij voorkeur plaats per e-mail (e-mail: ledenadministratie@tcdekikkers.nl). De ledenadministratie is per post te bereiken op het adres: Mendelstraat 32, 2152 CG te Nieuw-Vennep. Telefonisch is de ledenadministratie te bereiken via het telefoonnummer 06 832 510 40.

Belangrijke aandachtspunten vanuit de ledenadministratie:

  • Indien uw adresgegevens veranderen door bijvoorbeeld een verhuizing, kunt u dit <hier> doorgeven. U kunt de ledenadministratie ook een verhuiskaartje sturen. Ook als uw telefoonnummer en/of e-mail adres gewijzigd is, kunt u dit via de website doorgeven.
  • De KNLTB verstrekt alleen nog bondspassen indien er een (digitale) pasfoto is ingeleverd. Leden die nog geen pasfoto hebben ingeleverd of die een nieuwe pasfoto op de ledenpas willen hebben, kunnen deze inzenden naar de ledenadministratie.

Steeds meer informatie wordt verzonden per mail. Ontvangt u nooit een e-mail bericht van de vereniging, dan beschikken wij niet over een correct e-mail adres. Dit kunt u simpelweg corrigeren door een correct e-mail adres op te geven via het formulier op deze website.