Van 23 t/m 29 juli zal het drukste toernooi van Tennisclub de Kikkers weer plaats gaan vinden! Met 16 buitenbanen en 5 binnenbanen kunnen we ruim 800 deelnemers ( 650 KO en 150 KOVT) deze hele week laten spelen.  Ontzettend trots zijn wij dat onze nieuwe hoofdsponsor dit jaar Tuincentrum Suidgeest is geworden.  

KOVT
Traditioneel zal overdag het 50+ toernooi plaatsvinden, waar ook ingeschreven kan worden in de de dubbel met een 100+ team. Dus heb je een tennismaatje en zijn jullie samen meer dan 100 jaar oud, dan heten we jou van harte welkom om mee te doen. Er zal gespeeld worden in speelsterktes 5-8.
Inschrijven voor het Tuincentrum Zuidgeest KOVT-Open 

KIkkers Open 
De avonden zijn gereserveerd voor 17+ / 30+ in speelsterkte 3-8. Verschillende poules lopen al aardig vol, dus ben er op tijd bij en schrijf je in op [
 

Uiteraard zullen de avonden muzikaal omlijst worden en is er op het terras altijd wat te drinken en te eten te bestellen. Hou ook onze facebookpagina: https://www.facebook.com/kikkersopen2018 haarscherp in de gaten van de acties tijdens het Tuincentrum Suidgeest Kikkers Open 2018!