Kikkers Senior Mix 2018

“Ons land wordt getroffen door hevige en langdurige droogte. De droogste zomer sinds 1906” Zo staat het dezer dagen in de kranten. Ook onze nationale weermannen en vrouwen maken het ons op het TV scherm duidelijk dat er voorlopig geen neerslag te verwachten is. We schrijven medio Juli 2018. Wat denk je dan als organisatie van de Kikkers Senior Mix 2018?

“Als het nou op donderdag 13 September a.s. ook maar lekker droog en zonnig mag zijn. En het zeker niet gaat spoken met bakken vol  nattigheid zoals bij de vorige editie van dit evenement.” Weten jullie nog? We trokken toen naar binnen en hadden al met al een geweldige dag. Maar buiten is leuker. 

Beste deelnemers van vorig jaar , zijn jullie er weer klaar voor? En de thuisblijvers van toen, komen die dit jaar ook? Op Donderdag 13 September trappen we om 10.00 uur af, of liever dan gaat de bel voor de eerste ronde gemengd dubbel. Jullie hebben de welkomstkoffie dan al op en gaan beginnen aan de eerste van 3 ronden van elk rond 45 minuten. Rond het middaguur een lunchbuffet verzorgd door Martina.  Het inschrijfgeld is € 10.- per persoon. Zie verder de poster elders in deze Opkikker.

 Inschrijven, als persoon , niet als koppel,  vanaf ca. medio Augustus aan de bar. Opgelet:  ons tenniscomplex heeft veel banen maar vol is vol. We zijn gebonden aan een maximum aantal deelnemers. Zorg dat je er tijdig bij bent. 
De organisatie, Simon Kloos, Anja Melotti en Hans Distelbrink, gaat er met jullie medewerking een heel leuke dag van maken. Tot 13 September!