@Homepage onlyEvenementKikkers Open

Het 23ste Boekuwzending.com Kikkers Open start dit jaar op maandag 22 juli voor alle 50+-ers! De enige voorwaarde is dat je beide 50 jaar of ouder moet zijn.
Wij zijn onze nieuwe sponsor Boekuwzending.com enorm dankbaar voor het vertrouwen en gaan er een prachtig toernooi van maken! Inschrijven is al mogelijk  

Kunt u door de weeks niet spelen, maar wilt u toch graag meedoen? Dan kunt u zich inschrijven in de categorie 100+. Deze wedstrijden worden uitsluitend in de weekenden van 20/21 juli en 27/28 juli gespeeld. Voor deze categorie dient u samen de leeftijd van 100 jaar te hebben bereikt. Leuk om bijvoorbeeld een keer samen met uw kinderen, ouders of die leuke buurman/vrouw te spelen.

De wedstrijden in de 50+ worden gespeeld vanaf maandag 22 juli met de finales in het weekend van 27 en 28 juli.

De organisatie heeft de band Second Half bereid gevonden om op woensdagmiddag op het (hopelijk) zonovergoten terras te komen spelen. Het kan dus niet anders dan gezellig worden!

Hulp nodig bij het inschrijven? Toernooileider Cees Bakker staat u telefonisch met raad en daad ter zijde. Belt u gerust even naar 0252 67 48 13 of mail naar ceesbakker1@zonnet.nl

Heel graag toto ziens tijdens het Boekuwzending.com Kikkers Open Veteranen Toernooi namens het voltallige team.

Ingrid, Anja, Joop, Aad, Willem en Cees