Na het succes dit voorjaar biedt TC De Kikkers in samenwerking met Tennisschool TennisNed na de zomervakantie opnieuw een cursus Tenniskids Blauw aan voor kinderen van 4 & 5 jaar.

Bij Tenniskids Blauw maken kinderen kennis met de basisbeginselen van tennis aan de hand van verschillende oefeningen. De simpele oefeningen zijn er vooral op gericht bewegings-, bal- en racketvaardigheden te ontwikkelen. Er wordt niet van de kinderen verwacht dat ze direct rally’s gaan spelen. Door middel van speelse oefeningen ontwikkelen zij hun eerste bal- en racketvaardigheden. Plezier en samenspel staan hierbij voorop.
De kinderen krijgen 4 lessen van 45 minuten op de woensdagen 28 augustus, 4 september, 11 september en 18 september van 15.15 – 16.00 uur of op de vrijdagen 30 augustus, 6 september, 13 september, 20 september van 14.15-15.00 uur.

De kosten van de 4 lessen zijn € 16,00. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar: jeugd@tcdekikkers.nl met als onderwerp “Tenniskids Blauw”. Geef daarbij aan welke dag uw voorkeur heeft. De cursus wordt alleen gegeven bij voldoende aanmeldingen.

De lessen gaan altijd door. Bij slecht weer zullen we gebruik maken van de binnenbanen in de tennishal.

Tennisrackets voor de lessen zijn beschikbaar bij TC De Kikkers. Kinderen die meedoen met deze kennismakingscursus zijn (nog) geen lid van de vereniging en krijgen daarom geen KNLTB pas. Kinderen die na de 4 lessen enthousiast zijn en graag door willen met tennis, kunnen in de winter nog een keer meedoen met de cursus. Op het moment dat de kinderen 6 jaar zijn geworden of voldoende vaardigheden hebben om met de kinderen vanaf 6 jaar mee te doen, zijn ze van harte uitgenodigd om lid te worden van de vereniging. Vraag gerust aan de trainers of uw kind al toe is aan de ‘echte’ lessen die horen bij het lidmaatschap.

We verwelkomen u en uw kind graag op de mooie tennisbanen van TC De Kikkers.

Als u vragen heeft kunt u contact opnemen via jeugd@tcdekikkers.nl.

Jeugdcommissie en Tennisschool TennisNed