Doen jullie ook mee aan het supergezellige tenniskamp?
Van 15 t/m 19 juli 2019 vindt bij De Kikkers weer het jaarlijkse tenniskamp voor de jeugd plaats, georganiseerd door de jeugdcommissie en Tennisned. Altijd een groot succes! Dit jaar zijn ook kinderen van andere tennisclubs en (niet-tennissende) vriendjes en vriendinnetjes welkom om mee te doen!
Deze week staat boordevol tennis- en sportactiviteiten. De kinderen worden de hele dag begeleid en getraind op het tennispark en tussen de middag wordt er voor een lunch en drinken gezorgd.

Het kamp is geschikt voor kinderen van 5 t/m 17 jaar.
Het programma is van maandag t/m donderdag van 09.15 uur tot 16.00 uur. Op donderdag vindt er vervolgens een BBQ plaats gevolgd door een leuke activiteit.

Voor kinderen tot 8 jaar en niet-leden is het kamp donderdag 18 juli om 21.30 uur afgelopen. Jeugdleden vanaf 8 jaar mogen donderdagavond overnachten op de club (uiteraard niet verplicht), vrijdagochtend 19 juli om 10 uur is het kamp voor hun afgelopen.

De kosten voor het kamp zijn als volgt:
Jeugdleden tot 8 jaar: 120 euro
Jeugdleden vanaf 8 jaar: 125 euro
Niet-leden: 140 euro

Dus doe de boodschappen, zet de vuilnis buiten, was de auto, breng je ouders ontbijt op bed, kortom zorg ervoor dat je van je ouders mee mag doen want dit wil je niet missen!!!!

Wil je meer weten? jeugd@tcdekikkers.nl

De inschrijving is gesloten.;