De inschrijving voor de wintercompetitie 2018-2019 is per vandaag geopend. LET OP: De inschrijving sluit op maandag 17 September 2018. Via Toernooi.nl kun je je weer inschrijven. De link naar de inschrijving zie je hieronder. 

Inschrijven wintercompetitie

We spelen weer in, op speelsterkte ingedeelde, pouls van 8 koppels. Je speelt dus 7 keer en begin oktober weet je voor de hele winter wanneer en hoe laat je moet spelen. De kosten bedragen 42 euro per onderdeel per deelnemer.  We spelen elke zondag van 12.00 tot 18.00 uur

In het kort enkele belangrijke opmerkingen c.q. aandachtspunten:

  1. Iedereen (mits senior 18+) kan meedoen en je hoeft geen KNLTB lid te zijn of lid te zijn van de Kikkers.   
  2. Je kunt inschrijven voor de Herendubbel, Damesdubbel, en Mixdubbel.  Je schijft altijd in als individuele deelnemer. Jouw maatje voor de dubbel moet ook inschrijven en je geeft bij jouw inschrijving de naam van je maatje op. Verder geef je het onderdeel aan of de onderdelen aan waarin je gaat meedoen.  Stel je speelt 2 x de Damesdubbel. Twee dezelfde namen in een onderdeel accepteerd het systeem niet. Voeg voor het tweede onderdeel een -2 toe aan je achternaam. Zelfde geldt natuurlijk ook voor HD en GD. Stel je wilt twee keer meedoen in een de DamesDubbel. Ik heb daarvoor twee categorieën aangemaakt DD en DD2. Schrijf dan met je ene maatje in in de DD en met je andere maatje in de DD2.  Geef dan aan mij door met welk maatje je samen het sterkste bent dan weet ik dat voor het indelen. Je kunt dit in het opmerkingen veld kwijt. Dit geldt dus ook voor een HD en een GD. De vorige oplossing werkte niet!
  3. Je kunt geen verhinderingen opgeven omdat ik daar toch geen rekening mee kan houden.  Dat is niet met de hand te doen en er is ook geen software voor. Als er een echt probleem is kun je me mailen en dan is er altijd wel samen een oplossing te vinden. Mogelijk zijn er ook weer inhaal banen.
  4. Wil je graag met één of meerdere koppels in dezelfde poule spelen geef dat dan aan in het opmerkingenveld van de inschrijfpagina op Toernooi.nl.
  5. Wil je als complete poule van 8 koppels mee doen, kies dan een opperhoofd uit voor deze poule. Hij of zij gaat mij dan de namen van de 8 koppels via de mail doorgeven en ik zorg dat ze bij elkaar in een poule komen. Alle deelnemers aan die poule schrijven dan individueel in en verwijzen naar het opperhoofd (opmerkingen) en hun maatje. 
  6. Betaling gaat weer via een eenmalige machtiging voor een automatische incasso. Alleen van de deelnemers die ingedeeld zijn wordt medio oktober het verschuldigde bedrag afgeschreven. 

Nog en keer Let op! De inschrijfsluitingsdatum is 17 september 2018 en vol is vol dus wacht niet te lang met inschrijven. 

Vraag: Wie weet er wanneer de eerste wintercompetitie werd gehouden. Ik mijn computer zie ik 2002 staan maar het kan ook nog eerder zijn geweest. Tjonge tjonge waar blijft de tijd……  Oh en ik schrijf morgen of overmorgen ook nog even korte uitleg over het inschrijven via Toernooi.nl dat komt op de website te staan. 

Met vriendelijke groeten,
Harrie Denkers  
mail@harriedenkers.nl – Unsubscribe 
Ik zal voordat de wintercompetitie begint de spelers database leeg maken dus de oudedeelnemers van vorige wintercompetities verwijderen.