Dag Kikkers en andere tennisliefhebbers!

Inschrijven voor het Kikkers eindejaarstoernooi 2018 is weer mogelijk! We maken er, tussen 27 en 31 december 2018, samen weer een sportief en vooral gezellig tennisevenement van.

Voor de jeugd wordt een 2-daags toernooi op vrijdag en zaterdag georganiseerd door de jeugdcommissie, het aanmelden kan per mail: jeugd@tcdekikkers.nl (u ontvangt als ouder nog nadere informatie). De voorbereidingen zijn al in volle gang en op zaterdagavond is er een swingende feestavond met DJ.

Voor het 4-daags middag-senioren-toernooi is de minimum leeftijd verhoogd naar 50+ en er is op verzoek een dames dubbel 60+ poule bijgekomen.

Vanaf donderdag 17:00 uur (en op zaterdag en zondag) kunnen tennisliefhebbers van 17 jaar en ouder in diverse categorieën meedoen. Je kunt je inschrijven voor maximaal twee onderdelen.

Er worden poules gemaakt en de speeltijd is 1 uur, games worden doorgeteld. Doe je mee in 1 onderdeel, dan is opgave van één gezamenlijke verhindering mogelijk. Mocht je in 2 onderdelen mee willen doen, dan kan geen rekening gehouden worden met verhinderingen. Voor het middag- en avondtoernooi zijn de kosten € 12,50 per persoon per onderdeel.

Inschrijven 17+ Eindejaarstoernooi

Stuur voor eventuele vragen een mail naar: eindejaarstoernooi@tcdekikkers.nl

Met een sportieve groet van:
(organisatie) Coby Zijlstra