De zomer CLUB LADDER gaat van start!
In het winterseizoen hebben enkelen van jullie al kennis gemaakt met de ladder competitie in het enkel spel. Deze zomer gaan we van start met een ladder competitie voor HD, GD, DD. In clubblad nr. 1 hebben jullie al veel informatie gekregen over de introductie van de ladder competitie deze zomer.

Voor de aankomende ladder competitie schrijf je je in met een vaste partner in de HD, GD, en/of DD. Heb je zin om veel te tennissen? Je kan aan twee ladders meedoen als je wilt. Per twee weken speel je met je vaste partner 1 wedstrijd op jouw niveau. Jullie plaats op de ladder wordt onder andere bepaald door het winnen of verliezen van een wedstrijd.

De banen zijn nu nog druk bezet vanwege de voorjaarscompetitie, dus we starten de ladder competitie eind mei. De eerste wedstrijden zullen waarschijnlijk worden gespeeld vanaf 4 juni.

En als je op vakantie gaat of je wilt een keer een ronde overslaan, dat kan. Je kan ook samen besluiten een wedstrijd uit te stellen door een nieuwe speeldatum te registreren. De app regelt verder alles, heel makkelijk!

We zijn van plan om de drie groepen (HD, GD, DD) op 1 ladder te zetten, dus het kan ook zo zijn dat je tegen een andere samenstelling zal tennissen, dat maakt het juist extra uitdagend. De inschrijving is gestart! De ladder app is geopend voor de inschrijvingen voor dit seizoen en kan worden gevonden door de app te downloaden (‘clubladder’ – zie het logo). 1 van de partners registreert zijn of haar team.

Tot ziens in de zomer ladder competitie!
Groeten, Sanne