De KNLTB heeft binnen het kader van de nieuw automatisering de weergave van de competities aangepast. Alle KNLTB Competities worden nu weergeven via mijnknltb.toernooi.nl. Om alles goed te kunnen bekijken moet je ingelogd zijn. Voordat je dat kunt doen controleert mijnknltb.toernooi.nl of je wel lid bent van de KNLTB. Je moet in een schermpje jouw KNLTBnummer, je geboortedatum en je geslacht invoeren. Als het goed is kun je je registreren en/of inloggen.

Voor degenen die ook lid zijn van toernooi.nl, omdat ze zich soms aanmelden voor toernooien, is het een bekende omgeving. Toernooi.nl is een samenwerking aangegaan met de KNLTB en geven nu naast de toernooi informatie ook de competitie informatie door. Als je ingelogd bent weet men al dat je lid bent van de Kikkers en geven ze de verschillende kikker competities al aan in het menu.

Selecteer de competitie bijvoorbeeld KNLTB voorjaar Noordwest 2018 (Zaterdag, dinsdag- en vrijdagavond competitie). Je ziet nu respectievelijk alle Heren, Dames en Mixteams weergegeven kies het team waarin je speelt of waarin je geïnteresseerd bent je krijgt nu de speeldata te zien en de stand. Binnenkort ook de samenstelling van het team.

Onderstaand de link naar een pdf bestand met daarin opgenomen alle teams van de zaterdag, donderdag, vrijdag en woensdag met de bijbehorende personen in dat betreffende team. Open het document en klik op zoek en zoek de gewenste speler of speelster op. Nu weet je welk team en kun je hem of haar gaan volgen op de website en/of op de knltb-app (op het moment dat de competitie is begonnen).