mei
11
vr
2018
Vrijdagavond rackettrekken 2018
mei 11 @ 19:30 – sep 30 @ 23:00

Racket trekken op de vrijdagavond gaat weer van start!

Na een succesvol vorig zomerseizoen gaat deze zomer weer het racket trekken van start. We starten op vrijdagavond 11 mei, elke week (behalve tijdens het Open toernooi). Het racket trekken start altijd om 19:30 en we spelen 3 rondes van 45 minuten. We trekken voor elke ronde opnieuw de rackets en na de tweede ronde is er een pauze. Voor de derde ronde kunnen verzoeknummers worden gedaan.

Je kan ook de eerste ronde overslaan en met de tweede en derde ronde mee doen als dat jou beter uitkomt. Je hoeft je niet op te geven, kom gewoon de vrijdag avond langs als je zin hebt.

Groeten, Sanne

sep
7
vr
2018
LadiesDay 2018
sep 7 hele dag


Ladies Day 2018

Vrijdag 7 september 2018 wordt een sprookjesachtige dag om nooit te vergeten.
Wilde  je altijd al een prinses zijn of is je maatje een draak van een tennister:
Geef je dan zsm op voor de Ladiesday

Voor maar 20 euro per persoon verzorgen wij een heerlijke lunch, een goed gevulde goodiebag, gezellige muziek, kans op mooie prijzen en niet te vergeten een geweldige dag met tennis en plezier.
Inschrijven kan alleen per koppel. Ook niet-leden mogen meedoen. De aanvang is 09.00 uur en we eindigen de dag moe maar voldaan rond 18.00 uur. Let op: ook bij regen gaat deze dag gewoon door. Dan spelen we binnen. Er kunnen maar maximaal 50 koppels meedoen, dus wees er snel bij. Inschrijven graag voor 30 augustus via onderstaand formulier

sep
13
do
2018
Kikkers Senior Mix 2018
sep 13 hele dag

Kikkers Senior Mix 2018

“Ons land wordt getroffen door hevige en langdurige droogte. De droogste zomer sinds 1906” Zo staat het dezer dagen in de kranten. Ook onze nationale weermannen en vrouwen maken het ons op het TV scherm duidelijk dat er voorlopig geen neerslag te verwachten is. We schrijven medio Juli 2018. Wat denk je dan als organisatie van de Kikkers Senior Mix 2018?

“Als het nou op donderdag 13 September a.s. ook maar lekker droog en zonnig mag zijn. En het zeker niet gaat spoken met bakken vol  nattigheid zoals bij de vorige editie van dit evenement.” Weten jullie nog? We trokken toen naar binnen en hadden al met al een geweldige dag. Maar buiten is leuker. 

Beste deelnemers van vorig jaar , zijn jullie er weer klaar voor? En de thuisblijvers van toen, komen die dit jaar ook? Op Donderdag 13 September trappen we om 10.00 uur af, of liever dan gaat de bel voor de eerste ronde gemengd dubbel. Jullie hebben de welkomstkoffie dan al op en gaan beginnen aan de eerste van 3 ronden van elk rond 45 minuten. Rond het middaguur een lunchbuffet verzorgd door Martina.  Het inschrijfgeld is € 10.- per persoon. Zie verder de poster elders in deze Opkikker.

 Inschrijven, als persoon , niet als koppel,  vanaf ca. medio Augustus aan de bar. Opgelet:  ons tenniscomplex heeft veel banen maar vol is vol. We zijn gebonden aan een maximum aantal deelnemers. Zorg dat je er tijdig bij bent. 
De organisatie, Simon Kloos, Anja Melotti en Hans Distelbrink, gaat er met jullie medewerking een heel leuke dag van maken. Tot 13 September!


sep
30
zo
2018
Borrel en Bite Introducé Toernooi
sep 30 @ 12:30

Inschrijfsluitingsdatum 27 september 2018
Inschrijfformulier zie onder de afbeelding

 

Sorry. Dit formulier is niet langer beschikbaar.