Introductie

De Stichting Indoortennis De Kikkers (S.I.K.) is opgericht door T.C. De Kikkers met als doel het beheer en de exploitatie van het tenniscomplex. In 2012 zijn wij verhuisd naar ons nieuwe park waar wij beschikken over een moderne tennishal met 5 binnenbanen (tapijt),

Bovendien beschikt de tennishal over een gezellige bar en lounge en moderne kleedruimtes met uitstekende sanitaire voorzieningen.

Ook hebben wij 5 all-weatherbanen, die van april tot oktober, gebruikt worden door TC De Kikkers, naast hun 11 gravelbanen, die in de winter beschikbaar zijn voor de winterleden.

Vaste baan huren
Het hele winterseizoen elke week op een vaste dag en een vast tijdstip tennissen? Dit kan door een wintercontract af te sluiten.

Losse baan huren
Vrijwel het hele jaar door bestaat de mogelijkheid banen, rackets en tennisballen in onze hal te huren.

Winterlidmaatschap
Wilt u ’s winters buiten spelen op onze all weather banen dan kunt u een voordelig winterlidmaatschap aanschaffen.Met een winterabonnement kunt u de hele winter van 1 oktober tot en met 31 maart van ’s morgens 9.00 tot ’s avonds 23.00 uur, 7 dagen per week, buiten tennissen op onze 5 all-weatherbanen (afhangsysteem).

Op deze banen worden ook de najaarscompetitie gespeeld en de wintertrainingen van TennisNed gegeven. Dit abonnement is exclusief voor Kikkerleden (senior en senior55+ en jeugdleden). Echter door het beperkte aantal banen zijn er maximaal 250 winterabonnementen beschikbaar.

Kikkerleden die in de winter willen lessen bij TennisNed dienen hiervoor ook een winterabonnement af te sluiten.

Vergaderruimte / bestuurskamer huren
Het is mogelijk om een bestuurskamer voor ca. 10 personen of een vergaderruimte voor 20 tot 50 personen te huren.

Tennisavond met familie, vrienden of collega’s
Wilt u een tennisavond organiseren in de zomer, dan is de hal exclusief voor een groep af te huren, neemt u contact op met baanverhuur@tcdekikkers.nl

Op zaterdagavond in de winter is het ook mogelijk om een tennisavond te organiseren en de hal exclusief voor een groep af te huren. In dat geval neemt u contact op met onze clubhuisbeheerder Frank Harrak via info@tennisned.nl
Met een goed verzorgde en gezellige catering wordt uw feestavond een gegarandeerd succes.

Stichting Indoortennis De Kikkers
Oosterdreef 28, 2153 CA Nieuw-Vennep
Postbus 167, 2150 AD Nieuw-Vennep
E-mail: baanverhuur@tcdekikkers.nl
Telefoon park: 0252-674151

Het team baanverhuur is bereikbaar via baanverhuur@tcdekikkers.nl