Programma Eindejaars Toernooi (27 t/m 30 december 2019)

Belangrijke links
Eindejaarstoernooi 17+ wie speelt wanneer!  Klik hier
Eindejaarstoernooi 50+ wie speelt wanneer!  Klik hier

Doe je niet mee? Dan kom je toch gezellig even kijken, borrelen of feesten!
Voor alle deelnemers zetten we natuurlijk ook het hele programma op een rijtje.

Het Eindejaars Toernooi duurt tot 30 december, zodat iedereen de tijd heeft om op 31 december oliebollen en appelflappen te bakken.

Eten & drinken
Iedere dag staat er een kok klaar om iedereen te voorzien van lekkere, gezonde en smakelijke gerechten! Natuurlijk worden de drankjes geserveerd door het altijd vrolijke team van TennisNed/Tennisbar.

Onze jeugd
Ruim 50 jeugd spelers gaan op vrijdag 27 en zaterdag 28 december tussen 06:00 en 14:00 uur een gezellig toernooi spelen.

50+ Toernooi
Tussen 14:00 en 17:00 uur gaat het 50+ toernooi plaatsvinden. De sfeer is altijd top, dus wij raden iedereen aan om te komen kijken.  

17+ Toernooi
Vanaf 17:00 uur maken wij de banen vrij voor al onze 17+ spelers.

Zaterdag = feestavond
Zaterdag is er een feestavond met live muziek.  De Guilty Jackets (https://www.plugify.nl/guiltyjackets) zorgen voor de leukste muziek! Deze Party Coverband brengt eindejaarsfeest tot een hoogtepunt en spelen alle “Guilty Pleasures” die wij willen horen.

Zondagavond = hoog niveau avond
Iedere dag is er een vol tennisprogramma, zondag beginnen we al om 10.00 uur, en de heren dubbel 3-4 met onder andere onze tennisleraren staat op zondagavond gepland.

Maandag = finaledag
Maandag is voor beide toernooien de laatste dag, met om 17.00 uur een prijsuitreiking voor 50+ toernooi, met erwtensoep van Mood4 (http://www.mood4.nl/).
Maandagavond ook finales in het 17+ toernooi, na de wedstrijd krijg je de prijs direct mee.