We hebben een nieuw reserveringssysteem.

De manier van reserveren en betalen verschilt niet zo heel veel. Belangrijk is dat alle gegevens van de contractanten en de losse ban verhuur in één pakket zitten. 
Wel nieuw is dat je een soort rittenkaart kunt kopen. Het bedrag wordt dan aan jouw persoonlijke tegoed toegevoegd (Saldo). Als je een baan huurt kun je kiezen om te betalen met Ideal of vanaf je saldo. Heb je een baan gereserveerd en daarna geannuleerd en al wel betaald wordt het tegoed bijgeschreven op je saldo. Het Saldo is en blijft onbeperkt geldig. 

1. Registreren

Je moet je eerst registreren om in te kunnen inloggen in het systeem. Als dat geregeld is eerder kun je niets reserveren [ klik hier om je aan te melden ]. Als je je geregistreerd hebt ontvang je een mailtje waarin je een wachtwoord kunt kiezen en intypen. Je hebt nu een inlognaam en een wachtwoord. Essentieel is het invoeren van een goed e-mailadres. Bijna alle communicatie vanuit het systeem gaat per email. Zorg ervoor dat je een voor jouw gemakkelijke inlognaam kiest. Als je het wachtwoord kwijt bent kun je dat aangeven bij het inloggen en krijg je een mailtje om weer een nieuwe te maken. 

Je krijgt een aantal in te vullen velden te zien. De eerste is gebruikersnaam die moet minstens 6 karakters lang zijn. Als je hier niets invult dan wordt jouw ingevoerde e-mailadres automatisch je inlog naam. De voornaam, achternaaam, e-mailadres, en telefoonnummer 1 zijn verplicht in te vullen velden. Nadat je op de knop inschrijven hebt geklikt ontvang je een email bericht met daarin een link om je wachtwoord aan te maken. Als je die vergeet kun je altijd op de knop Wachtwoord vergeten drukken en een nieuw wachtwoord aanmaken.  Je kunt nu met je inlognaam en wachtwoord om een baan te reserveren. 

 

2. Baan selecteren / reserveren.

Ga naar kikkers.baanreserveren.nl  [ klik hier om een baan te reserveren. ] of op de knop bovenaan. 
Na ingelogd te zijn kun je maximaal 3 weken vooruit een baan huren. Selecteer een dag waarop je wilt reserveren en vervolgens kies je een begintijd. De vrije banen zijn wit (overdagbanen) of grijs (avondbanen).  In bepaalde blokken (overdag) kun je ook 1,5 uur boeken 1 uur . Selecteer je als begintijd een half uur dan kun je als eindtijd er 1 of 1.5 uur van maken of anderhalf. De kosten worden afhankelijk baan de gemaakte keuze aangepast.

Ad A. Menu  
1. Wachtlijst.
Hiermee kun je je op een lijst zetten en vragen om tennismaatjes voor een bepaalde dag en tijd. Iemand kan daarop reageren of jij omdat er bijvoorbeeld al drie namen staan.
2. Reserverings regels.
Hiermee bent u bij aanmelding akkoord gegaan
3. Feedback geven.
Heeft u opbouwende kritiek of vragen dan kunt u ze hier kwijt.
4. Mijn account.
Heeft u een nieuw e-mailadres of zijn er andere persoonlijke gegevens veranderd dan kunt u dat hier aanpassen. 
5. Uitloggen.
U verlaat het reserverings programma 

Ad b. Datum kiezen
Hier zie je de huidige datum de voorafgaande datums zijn niet meer bereikbaar. Met de kleine groter en kleiner dan tekens kun je andere datums kiezen. De pagina springt dan naar de gekozen datum maximaal 3 weken vooruit.
Ad c. Datum kiezer 2
Zelfde als Ad 2 nu iets anders weergegeven 
Ad d. baan- of vergaderruimte reserveren
Je kunt hier kiezen voor Tennis Indoor baan reserveren of een vergaderruimte.
Ad e. Weekschema.
Als je dit selecteert krijg je een hele week  alle dagen onder elkaar te zien waarin je een baan kunt kiezen. 
Ad f. Baan en tijd selecteren (max 2 uur).
In dit voorbeeld zie je 12.00 en 12.30 staan. Je kunt in bepaalde blokken ook een baan voor anderhalf uur selecteren. Je moet dan eerst het halve uur selecteren. iemand die een uur wil kiest als eerste het hele uur.
Met de knop verder ga je naar de afrekenmodule.

3. Afrekenen gereserveerde baan.

Betalen van de gereserveerde baan.Rechts zie je het schermpje wat je dan krijgt te zien.Alle belangrijke gegevens zie je nu,Welke baan,de datum en de tijd type baan. Ook wordt gevraag of je wel of geen bevestigingsmail wilt ontvangen.Deze kun je beter op wel ontvangen laten staan je weet nooit waar het goed voor is. Onder aan zie je nog een specificatie van de berekende kosten. Ke ziet ook het saldo staan als je dat hebt. 

Klik op bevestigen en je gaat door naar Ideal of je saldo.
Klikop betalen als alles akkoord is.
Kies nu je nu jouw bank en volg de betalingsinstructies van de bank.
Je ontvangt per mail een bevestiging van je reservering.

4. Baanhuur saldo Saldo aanschaffen.

Met behulp van en nieuwe binnenbaan reserveringssysteem kun je een binnenbaan reserveren en betalen met Ideal maar je kunt ook een saldo kopen.

Op dit moment onderscheiden we twee Basis saldo’s namelijk Saldo 100 euro en Saldo 200 euro en die kosten respectievelijk  95 euro en 190 euro. 
– Het saldo wordt direct na aanschaf bij uw account bijgeschreven.
– Het saldo is- en blijft onbeperkt geldig.
– U kunt elke beschikbare baan reserveren en vanuit het saldo betalen. 
– Heeft u een baan gereserveerd en later rechtmatig geannuleerd dan wordt het betaalde geld als tegoed bij uw saldo geschreven. 
De aankoop en betaling
1. Klik op de tekst saldo rechts bovenaan (Afbeelding 1).
2. Kies welk saldo je wilt aanschaffen 100 of 200 euro (afbeelding 2) 
3. Na de keuze klik je op betalen.
4. Volg de instructies om te betalen met IDeal.

.

4. Prijzen baanhuur winter- en zomerseizoen.

Prijzen losse baanhuur Binnen (winter)

Maandag t/m vrijdag 09.00 tot 19.00 € 20,00
Maandag t/m vrijdag 19.00 tot 23.30 € 27,50
Zaterdag en zondag 09.00 tot 23.30 € 22,50

Prijzen Losse Baanverhuur Binnen (zomer)

Maandag t/m vrijdag 09.00 tot 19.00 € 12,50
Maandag t/m vrijdag 19.00 tot 23.30 € 15,00
Zaterdag en zondag 09.00 tot 23.30 € 12,50

U kunt ook 4 rackets plus een blik ballen huren voor € 5,00.
(Dit kunt u aangeven in stap 2 van uw reservering bij de aanvullende producten)