De KNLTB heeft binnen het kader van de nieuw automatisering de weergave van de competities aangepast. Alle KNLTB Competities worden nu weergeven via mijnknltb.toernooi.nl. Om alles goed te kunnen bekijken moet je ingelogd zijn. Voordat je dat kunt doen controleert mijnknltb.toernooi.nl of je wel lid bent van de KNLTB. Je moet in een schermpje jouw KNLTBnummer, je geboortedatum en je geslacht invoeren. Als het goed is kun je je registreren en/of inloggen.

Voor degenen die ook lid zijn van toernooi.nl, omdat ze zich soms aanmelden voor toernooien, is het een bekende omgeving. Toernooi.nl is een samenwerking aangegaan met de KNLTB en geven nu naast de toernooi informatie ook de competitie informatie door. ALs je ingelogd bent weet men al dat je lid bent van de Kikkers en geven ze de verschillende kikker competities al aan in het menu.

Selecteer de competitie bijvoorbeeld Voorjaar Landelijk 2018 (Zondagdag comp).
Je ziet nu respectievelijk alle Heren, Dames en Mixteams weergegeven kies het team waarin je speelt of waarin je geïnteresseerd bent je krijgt nu de speeldata te zien en de stand. Binnenkort ook de samenstelling van het team.