Kikkers Open nieuws

Kikkers Open en KOVT zitten erop!

Helaas zat het zomerse weer ons dit jaar wat tegen en hebben we regelmatig wedstrijden naar binnen moeten verplaatsen en banen staan sponzen, maar ondanks dat kijken wij weer terug op een geslaags Kikkers Open! Met zijn allen hebben we er weer een gezellige toernooiweek van kunnen maken met veel mooie wedstrijden

Wij zijn trots op het team met wie wij dit bereikt hebben, maar ook alle spelers en trouwe supporters die altijd weer enthousiast over het park liepen. Zowel tijdens de wedstrijddagen, zon of regen dat maakte niet uit, als tijdens onze welbekende feestavond!

Hopelijk hebben jullie net zo veel genoten als wij, en zien we jullie volgend jaar weer!

Onderstaand enkele belangrijke links om alles goed te kunnen volgen.
KOT algemeen [ KLIK HIER ]

KOVT Algemeen [ KLIK HIER ]

Met vriendelijke groeten
Het Toernooi-team.

Foto´s van het Kikkers Open en KOVT 2017

ruudklint

Foto’s gemaakt door Ruud Klint
[ klik hier om de albums te bekijken ]

dennis van den heuvel

Foto’s gemaakt door Dennis van den Heuvel
[ Klik hier o de albums te bekijken ]

Rob v.d. Geest Sport 2000 wordt de nieuwe sponsor!!

Tienstra Sport, al 38 jaar een begrip in Nieuw-Vennep, is overgenomen door Rob v.d. Geest Sport 2000. Het bedrijf heeft ook winkels in Roelofarendsveen, ’s-Gravenzande. De vestiging in Nieuw Vennep bestaat inmiddels ook al 14 jaar en bevindt zich op de 1ste etage van de Symfonie.

Vanwege het lopende huurcontract zal de locatie van Tienstra Sport tijdelijk gebruikt worden als outlet store van Sport 2000. Sportschoenen en sportkleding zullen tot 70% afgeprijsd zijn. De outlet is vanaf 17 augustus wekelijks van woensdag t/m zaterdag geopend. (tot 1 februari 2018)

Tienstra Sport is jarenlang de sponsor geweest bij TC De Kikkers. Per 1 augustus 2017 neemt Sport 2000 dit sponsorcontract over. Vanwege de overname was Sport 2000 al aanwezig met een kraam op de finaledag tijdens de Kikkers Open. De gewonnen cadeaubonnen kunnen besteed worden bij Sport 2000.

TC De Kikkers is Tienstra Sport dankbaar voor hun jarenlange betrokkenheid en sponsoring en zeer blij en enthousiast dat Rob v.d. Geest Sport 2000 dit sponsorstokje heeft overgenomen. Wij hopen op een lange, sportieve en vruchtbare samenwerking.

Met sportieve groet,
PR & Sponsorcommissie
TC De Kikkers

In memoriam Leo Frijters

De afgelopen maandag hoorde ik, van één van Leo’s tennismaatjes, dat hij was overleden.  Leo is 72 jaar geworden. Het verzoek van zijn tennisgroep was of ik voor Leo een “In Memoriam” kon en wilde schrijven. Ik kende Leo ook persoonlijk en wilde dat graag doen.

Leo was al heel veel jaren een zeer gewaardeerd lid van De Kikkers. Ik hoorde dat hij in de 70tiger jaren lid was geworden en toen was het clubhuis nog een oude (beroemde) keet. Leo heeft vele jaren in de jeugdcommissie gezeten. Een van de redenen hiervoor was o.a. dat zijn zoon en dochter ook tennisten.

Als je Leo wilt typeren dan is dat best wel een beetje moeilijk om dat goed te doen. Hij was geen man die nadrukkelijk in het middelpunt van de belangstelling wilde staan. Geen woorden maar daden was zijn motto. Hij zou op basis daarvan een goed Feijenoord fan zijn geweest.

Tijdens vergaderingen kon hij het grootste gedeelte van de vergadering rustig zitten luisteren en dan ineens, als hij voelde dat het nodig was of men erom vroeg, gaf hij zijn mening en/of advies. Je kon dan maar beter goed luisteren, want Leo was heel slim en als geen ander kon hij de voor- en nadelen tegenover elkaar zetten en op basis daarvan een wel overwogen keuze maken c.q. advies geven. Daar was hij een kei in. Nee was nee en ja was ja. Je moest van goeden huize komen (sterke argumenten hebben) om hem op zijn beslissing terug te laten komen.

Dat hij een gewaardeerd lid was moge blijken uit het voornoemde verzoek. Leo was een heel prettig iemand om in je tennisgroep te hebben.  Hij was altijd positief en ging ervoor of hij nu voor of achter stond. Ook genoot hij altijd van het afther tennis. Bewonderenswaardig werd het feit ervaren dat hij altijd zo positief was ook over zijn ziekte. Dat hij het ook prettig vond bleek wel uit het feit dat hij ondanks zijn ziekte bijna nooit verstek heeft laten gaan.

Het bestuur, zijn tennismaatjes en ondergetekende wensen Betty, de kinderen en kleinkinderen en familie heel veel sterkte met dit grote verlies. Leo je wordt ook bij ons gemist.

Mede namens het bestuur en de tennismaatjes
Harrie Denkers

De crematieplechtigheid zal plaats vinden op maandag 24 juli  om 14.00 uur in crematorium Haarlemmermeer, Hoofdweg 1100 te Nieuw-Vennep