Evenementen kalender 2017

7De nieuwste (per 13-6-2016) evenementen kalender voor het seizoen 2016 is uit. Als je op de afbeelding bij lees verder klikt krijg je een grotere versie te zien. Neem de voor jou belangrijke evenementen op in je agenda en zorg dat je op tijd inschrijft.

Lees verder!

SIK wordt groen!

Stichting Indoortennis De Kikkers Nieuws Nieuwe Bestuursleden SIK per 1 oktober 2016. Graag wil ik via dit stukje de aftredende voorzitter, Remco Outshoorn en penningmeester, Sandor van Rijn bedanken voor al hun goede werk de afgelopen tijd. Helaas konden zij door persoonlijke- en werk omstandigheden hun vrijwilligers taken binnen het SIK niet langer voortzetten, maar…

Lees verder!
Mededelingen Wintercompetitie

wintertennisWintercompetitie 2016-2017 Mededelingen
Nieuw Vennep 20-3-2017
Aan alle deelnemers en deelneemsters van de wintercompetitie 2016-2017.

Vandaag en zondag de 26ste zijn de laatste 2 speeldagen. In het navolgende een woord van dank en een tweetal mededelingen. Ik begin maar met de mededelingen.

1. De prijsuitreiking gaat de 26ste niet door.
Ik ben dan niet in Nederland, maar zit dan samen met Marianne in Portugal om de accu weer op te laden voor een nieuw zomerseizoen. De prijsuitreiking zal worden gehouden op vrijdagavond 7 april om 20.00 uur in ons clubgebouw.

2. Wie hebben er wat gewonnen?
Tot en met 2 april 23.59 uur kunnen er nog uitslagen worden ingeleverd. Daarna gaat de brievenbus en mijn mail dicht voor het doorgeven van de uitslagen. Op 4 april na 20.00 uur kunnen jullie op Toernooi.nl zien hoe de eindstanden zijn van alle poules. De koppels die eerste zijn geworden ontvangen een prijs. Ook de andere deelnemers zijn natuurlijk uitgenodigd voor de prijsuitreiking

Zo dat waren de mededelingen.

Ik wil iedereen heel hartelijk bedanken voor de deelname en hopelijk hebben jullie het allemaal naar de zin gehad. Ik weet dat ik het niet alle deelnemers volledig naar de zin kan maken.  Ik weet wel dat ik mijn uiterste best heb gedaan om zo dicht als mogelijk bij die 100% te komen.

Er waren dit jaar weer heel veel inhaalbanen nodig dat is denk ik een tijdverschijnsel dat niet meer weggaat en er misschien wel bijhoort. Ik weet wel dat daar best wel veel tijd in gaat zitten. Kijken of ik dat verder kan automatiseren.

Ik wens jullie allemaal een sportief en heel gezellig zomerseizoen toe en hoop dat al jullie inzet beloond gaat worden in de competities en toernooien in mooie overwinningen. Ook een partij verliezen hoort er natuurlijk bij. Alleen maar winnen heeft vaak als gevolg dat het steeds moeilijker wordt om tegenstanders te vinden en dat je tennisschoenen onregelmatig en snel gaan slijten. Dit laatste omdat je kans loopt naast je schoenen te gaan lopen.

Tot ziens op de buitenbanen en hopelijk doen jullie de volgende wintercompetitie weer mee. Kijk maar goed uit of je zelf 8 koppels vrienden bij elkaar kunt krijg om mee bespelen. Misschien zat je wel in een hele leuke poule. Je hebt dan de indeling zelf of samen in de hand. Ja klopt en het scheelt mij puzzel werk.

Ik bedank Wendy Stut nog heel hartelijk voor het maken van het speelschema.

Met vriendelijke en sportieve groet,
Harrie Denkers.
mail@harriedenkers.nl

Sponsors TC De Kikkers