Tienstra Sport stopt per 1 augustus in Nieuw-Vennep!

Met ingang van 1 augustus 2017 gaat Martijn zijn sportzaak in Nieuw Vennep sluiten. Het is niet meer mogelijk om de zaak rendabel te exploreren. Wij vinden dat heel erg jammer mede omdat er (alweer) een stukje Vennepse historie zal verdwijnen uit het winkelcentrum. Wij bedanken Martijn voor de vele jaren sponsoring en wensen hem verder heel veel succes met zijn Sportzaak in Amsterdam.

Sponsors TC De Kikkers
 
 

Evenementen kalender 2017

7De nieuwste (per 13-6-2016) evenementen kalender voor het seizoen 2016 is uit. Als je op de afbeelding bij lees verder klikt krijg je een grotere versie te zien. Neem de voor jou belangrijke evenementen op in je agenda en zorg dat je op tijd inschrijft.

Lees verder!

SIK wordt groen!

Stichting Indoortennis De Kikkers Nieuws Nieuwe Bestuursleden SIK per 1 oktober 2016. Graag wil ik via dit stukje de aftredende voorzitter, Remco Outshoorn en penningmeester, Sandor van Rijn bedanken voor al hun goede werk de afgelopen tijd. Helaas konden zij door persoonlijke- en werk omstandigheden hun vrijwilligers taken binnen het SIK niet langer voortzetten, maar…

Lees verder!