Kikkers Open nieuws

Wie speelt met wie op welke dag en hoelaat?

Masters Kikkers Open 2016 menu kaarten
[Klik hier voor de menukaarten]

food&drinks

food-corner

Beste clubgenoten,

Komende week vindt het Kikkers Open toernooi voor de 20e maal plaats.
Het senioren deel start zo. 24 juli om 12:00 uur.
De veteranen starten ma. 25 juli om 10:00 uur.

Doe je mee, veel succes!
Speel je niet, kom dan vooral eens langs om je clubgenoten aan te moedigen!
Geniet van de leuke tennispartijen, het vermaak en de gezelligheid op het park. De horeca-exploitant heeft met hulp van een externe cateraar een apart dinging gedeelte ingericht pal naast het clubhuis; is al snel omgedoopt tot de “Foodcorner”.  De keuken is open tot 21:30, het proberen waard!

De mogelijkheid tot vrij spelen is vanzelfsprekend beperkt en dan m.n. in de avonduren.
In onderstaande tabel, die ook op de website staat, zie je wanneer er nog wat mogelijkheden zijn op het eigen complex. Net als vorig jaar hebben Kikkerleden de optie om in week 30 vrij te spelen op de banen van TVNV. Wij kijken uit naar een gezellige en hopelijk geslaagde toernooi week.

Namens het bestuur en het Open Toernooi Team,
Jan Aarts

vrijspelen 

time-fliesUpdate 19 juni 2016 – Wat gaat de tijd toch hard. Nog vijf weken te gaan en dan begint de 20e editie van het Kikkers Open (Veteranen) Toernooi alweer. De voorbereidingen zijn al een aantal weken in volle gang, zodat wij er ook dit jaar weer voor kunnen zorgen dat het een mooie editie wordt. Op dit moment lopen de inschrijvingen iets voor ten opzichte van voorgaande jaren en wij hopen natuurlijk dat we het aantal inschrijvingen van voorgaande jaren gaan overtreffen. Want jij komt toch wel samen met ons onze twintigste verjaardag vieren?!

Inschrijven gaat ook dit jaar weer gewoon via toernooi.nl. Voor de tennisliefhebbers die overdag in de categorie veteranen willen spelen mogen dit jaar hier klikken en voor de senioren die ’s avonds spelen is hier de mogelijkheid om in te schrijven. Vergeet daarbij ook niet dat zowel jij als je tennismaatje zich moeten inschrijven. Hopelijk zien wij jou niet alleen naast de baan met een lekker drankje in de hand, maar kunnen we ook van jouw tennisspel genieten op één van onze prachtige banen. Wij zeggen dan ook: tot de laatste week van juli!

Inschrijven 20e Masters Kikkers Open 2016
Inschrijven 20e Masters Kikkers Open Veteranen 2016

10007350_492976294141834_562304941_oHet goede doel – Charity4brains
Net als de afgelopen jaren zullen wij jullie ook bij deze twintigste editie weer een goed doel steunen. Deze zomer willen wij jullie dan ook graag kennis laten maken met Charity4brains. Een stichting die van oorsprong uit Friesland komt, maar die als doel heeft de naamsbekendheid van Ataxie net zo groot te maken als die van ziektes als ALS of Alzheimer. Ataxie is namelijk een nog onbekende hersenziekte en er zijn nog veel onderzoeken voor nodig om meer duidelijkheid over deze ziekte te krijgen.

Gedurende het toernooi zal Charity4brains op ons park aanwezig zijn om je meer te informeren over de hersenziekte, maar ook met beschilderde spaarvarkentjes om geld te doneren of om zelf zo’n vrolijk spaarvarken te kopen, waarmee je jouw steentje kan bijdragen. Wil je nu al meer informatie over het goede doel? Kijk dan snel op hun website www.charity4brains.nl