SIK wordt groen!

Stichting Indoortennis De Kikkers Nieuws Nieuwe Bestuursleden SIK per 1 oktober 2016. Graag wil ik via dit stukje de aftredende voorzitter, Remco Outshoorn en penningmeester, Sandor van Rijn bedanken voor al hun goede werk de afgelopen tijd. Helaas konden zij door persoonlijke- en werk omstandigheden hun vrijwilligers taken binnen het SIK niet langer voortzetten, maar…

Lees verder!

Vrije banen hal!

Winterbaan verhuur contract en losse banen Er zijn nog banen beschikbaar. Voor een overzicht van vrije banen zie schema onderaan de tekst (aan dit overzicht kunnen geen rechten verleend worden). Elke week op een vast tijdstip tennissen in de tennishal bij TC de Kikkers? Dat kan! Een losse binnenbaan huren bij TC de Kikkers? Dat kan…

Lees verder!

Winter (buiten) lidmaatschap

Voor de tennisliefhebbers (leden en niet-leden van TC de Kikkers) die vanaf oktober niet willen afkicken hebben wij een hele mooie aanbieding: Een winterabonnement voor slechts € 50,-  Met dit abonnement kunt u de hele winter van 1 oktober 2016 tot en met 31 maart 2017 van ’s morgens 9.00 tot ’s avonds 23.00 uur, 7 dagen per…

Lees verder!

20e Kikkers Open nieuws

20e Masters Kikkers Open 2016 en KOVT 2016

Wat gaat de tijd soms toch snel. Aankomende zomer is het alweer de twintigste editie van het Kikkers Open (Veteranen) Toernooi. Kom jij dit feestje samen met ons vieren? Net als alle andere jaren zullen we weer met zijn allen een dansje en een drankje wagen tijdens de feestavond op vrijdag.

Lees verder!

Nieuwsbrieven nieuws

Nieuw nieuwsbrieven systeem actief op website.
Regelmatig, als dat nodig is, ontvangen de abonnees een nieuwsbrief van de Tennisclub.

Lees verder!
Winter (buiten) lidmaatschap

najaarstennisVoor de tennisliefhebbers (leden en niet-leden van TC de Kikkers) die vanaf oktober niet willen afkicken hebben wij een hele mooie aanbieding:

Een winterabonnement voor slechts € 50,-  Met dit abonnement kunt u de hele winter van 1 oktober 2016 tot en met 31 maart 2017 van ’s morgens 9.00 tot ’s avonds 23.00 uur, 7 dagen per week buiten tennissen op onze 5 all-weatherbanen (afhangsysteem).
Op de banen worden ook de najaarscompetitie gespeeld en de wintertrainingen van TennisNed gegeven. Er zijn maximaal 250 winterabonnementen beschikbaar. Maak gebruik van deze mooie aanbieding en schrijf je snel in want:

VOL = VOL!

Inschrijven doe je via de website van de Stichting Indoortennis De Kikkers. Klik hier!
Bij aanmelden is het invoeren van een KNLTB-nummer verplicht. Het winterabonnement kan alleen via een automatische incasso worden voldaan.

LET OP.

Op veler verzoek hebben we de procedure voor dat winterlidmaatschap aangepast: in plaats van jezelf aan te melden, hoef je je alleen af te melden als je geen winterlid meer wilt zijn.

DUS:

  • Wil je komende winter weer winterlid zijn, net als vorig jaar, dan hoef je NIETS te doen.
  • Wil je komende winter géén winterlid meer zijn, stuur dan een antwoord op deze mail met de tekst “ik hoef geen winterlid meer te zijn” (of iets dergelijks). Reageer svp voor half september, want dan weten we hoeveel ruimte er ontstaat voor nieuwe winterleden.

 

Mededelingen Wintercompetitie

wintertennisWintercompetitie 2016-2017 Mededelingen

Inhaalbanen

Het inhaalbanen schema is op de website gezet. We hebben dit jaar maar weinig inhaalbanen dat komt helaas zo uit. Alle poules zijn vol. In verband met het te verwachten tekort verzoek ik ieder koppel dat gaat inhalen om de tegenstanders te vragen of ze gebruik maken van de originele wedstrijdbaan. Als dat niet zo is geef dat dan op tijd door aan mij dan geef ik hem vrij als inhaalbaan. Een andere inhaal mogelijkheid is dat je elke zondag van 11.00 tot 12.00 een baan (3 banen) en van 17.00 tot 18.00 (4 banen)  kunt huren tegen een gereduceerd tarief van 15 euro inplaats van de standaard 20 euro. Je moet dan de baan reserveren via de SIK Indoortennis website en als je hebt geboekt een mailtje sturen naar baanverhuur@tcdekikkers.nl. Geef in dat mailtje de datum en tijd aan en onder welke naan je hebt gereserveerd en dat de baan voor de wintercompetitie is. Er wordt dan het gereduceerde tarief afgeschreven.

De baan reserveren kun je een beperkte tijd van te voren. Ik moet dat nog even opzoeken wordt nog aangevuld. hier de link naar de indoor website [ klik hier ]

Klik hier om het inhaalbanen schema te bekijken. Ik probeer die zo snel als maar mogelijk te updaten zodat alles bij is. Als dat niet niet lukt kan het zijn dat de baan al is vergeven. Dat mail ik dan terug.

Harrie Denkers

 

Sponsors TC De Kikkers